Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut Aarhus (PIAA). Jeg arbejder oplevelses -og relationsorienteret, ud fra et humanistisk, eksistentielt værdigrundlag.

BOOK TID NU

Foruden en 4-årig uddannelse som psykoterapeut, er jeg uddannet sygeplejerske og pædagog. Jeg har arbejdet med mange mennesker i alle aldre, i mange livsfaser. Gennem mit arbejde som pædagog i fri- og folkeskole har jeg stor erfaring i børns udvikling og deres reaktioner i forhold til, hvordan familien fungerer lige nu.

Gennem mit tidligere virke som sygeplejerske og tilknytning til rådgivningen på Kræftens
Bekæmpelse har jeg arbejdet med mennesker i dyb krise og sorg og oplevet, hvordan sygdom kan udløse kriser i det enkelte menneskes liv i forhold til omgivelser, kæreste, familie, venner og kolleger.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som stiller høje krav til arbejdsmetoder og etik. Jeg er uddannet på et godkendt institut, der er evalueret efter de vejledende kriterier, som er opstillet af Socialministeriet, Undervisningsministeriet og Sundhedsministeriet.

Bestil tid til samtale: Send en mail
Telefon: 25369240