Parterapi Vejle

Der kan være mange grunde til at søge parterapi, da det ofte kan være svært at tale med familie og venner om problemer i parforholdet. Hos Vejle Psykoterapi tilbydes et trygt og neutralt rum, hvor I som par kan arbejde på at forbedre jeres kommunikation og løse konflikter.

BOOK TID NU

Parterapi – find tilbage til hinanden

Oplever I at der i jeres parforhold mangler nærvær og føler I, at I glider fra hinanden? Det er ikke unormalt – Mange par med børn oplever nemlig, at det er svært at finde tid til intimitet og sex, i en hverdag der hurtig kan blive en daglig rutine. Som menneske kører vi ofte på autopilot og det kan være en pind i hjulet, for nærvær i et parforhold. 

Med parterapi hos Vejle Psykoterapi sidder jeg parat til at hjælpe jer. Det kan nemlig være svært at finde tilbage til hinanden som voksne og kærester. Gennem parterapien hjælper jeg jer, ved at sætte rammerne, der giver jer mulighed for at lytte til hinanden, dele jeres egne oplevelser af relationen og de udfordringer, I står overfor. 

I parterapi Vejle får I mulighed for at lytte på hinanden, jeres oplevelse af relationen og de udfordringer, som I hver især oplever.  I får mulighed for at udtrykke længsler, behov og ønsker for jeres videre samliv.

Genopdag kærligheden i jeres forhold

At få hjælp fra en professionel parterapeut kan være en lettelse og igangsætte en ny og konstruktiv udvikling. Mit udgangspunkt er, at I begge har gjort jeres bedste, men nu er nået til et punkt, hvor I har brug for hjælp til at komme videre. Parterapi i Vejle kan hjælpe jer med at finde vejen tilbage til hinanden og skabe et stærkere og mere nærværende parforhold.

Professionel parterapi i Vejle

På klinikken i Vejle får I professionel og neutral støtte som par. Parterapien er fri for forudindtagede holdninger, og ingen bliver set som vinder eller taber. I får mulighed for at udtrykke jeres oplevelser i parforholdet og sætte ord på emner og følelser, der har været svære at tale om.

I vil blive støttet i at kommunikere åbent, ærligt og direkte, så I kan se hinanden og lytte til partnerens budskab. Terapien hjælper med at transformere bebrejdelser til klare budskaber om længsler, ønsker og behov. Derudover får I støtte til at håndtere konflikter på en måde, der gør, at begge parter føler sig som vindere.

En støtte i skilsmissetanker

Hvis skilsmisse er i jeres overvejelser, kan parterapi være en vigtig hjælp. Enten til at reflektere over om det er muligt at fortsætte jeres forhold og bearbejde gamle eller aktuelle smerter og konflikter. Eller til, at I begge kommer ud af forholdet med respekt for både jer selv og hinanden.

Kontakt for parterapi i Vejle

Hos Vejle Psykoterapi kan I altid bestille tid til parterapi hurtigt og nemt – alt I skal gøre er at kontakte Marianne Elsig direkte på telefon/sms  25 36 92 40 eller sende en mail til på marianne@vejlepsykoterapi.dk – så sikrer vi, at I får en hurtig tid.