Stress behandling i Vejle

I vores samfund i dag hører vi ofte ordet stress og ikke uden grund. Mange mennesker virker i mange arenaer, i mange sammenhænge. Der er mange valg at træffe, i mange regi forventes det, at man er omstillingsparat.

BOOK SAMTALE NU

Stress er mange ting. Den kan være sund for os – som når vi f.eks. møder udfordringer, der matcher vores kompetencer/indre parathed, hvilket kan styrke vores udvikling fagligt, følelsesmæssigt eller menneskeligt. Vi hæver os så at sige op på et højere niveau.

Stress kan også opstå, når vores indre parathed ikke står mål med de ydre krav til os. Dette rammer os alle, er naturligt og er ikke farligt, når den rammer os forbigående.
Det er først når kroppen er i vedvarende beredskab, mere end vi kan tåle, at der kan ske skader på krop og sjæl. Vi reagerer alle forskelligt på stress.

Den dårlige stress er tegn på, at der er ubalance på nogle områder i vores liv.
I så fald er det vigtigt at tage tegnene alvorligt.

Vælger du terapi, vil jeg hjælpe dig med at se på forskellige temaer, der kunne have sammenhæng med din problematik. Du vil få mulighed for at ændre ”dårlige” vaner, og træffe nye valg, som kan være mere konstruktive for dig. Ring på 25369240 eller send en mail til marianne@vejlepsykoterapi.dk.

Det kan handle om:

Din måde at indgå i relationer på.
Hvordan du lever dit liv og håndterer de daglige udfordringer og begivenheder.
Gamle måder at reagere på, som var gode for dig på et andet tidspunkt i dit liv og i en anden sammenhæng, men som i dit nutidige liv ikke er konstruktive mere.

Gennem terapien vil du få mulighed for at ændre ”dårlige vaner”, træffe nye valg som kan være mere konstruktive for dig, og give dig mere glæde i livet. Hør mere om min stressbehandling i Vejle.

Bestil tid: Send en mail
Telefon: 25369240