Sorg og krise

Når et menneske udsættes for en pludselig og dramatisk begivenhed, rammes det traumatisk. Det kan være utroskab, tabet af en nærtstående, tab af arbejde, funktioner (handicap), sygdom, skilsmisse m.m.

BOOK SAMTALE NU

Det kan være skræmmende for et voksent menneske – der tidligere har fungeret normalt, indtil det blev ramt – at føle sig som et lille hjælpeløst barn, at miste kontrollen over sig selv og sit liv.
Nogle mennesker arbejder sig gennem den proces, sorgen er, mens det for andre kan blive en kompliceret proces, som kan medføre en negativ udvikling, hvor stress, angst, bitterhed, depression, psykosomatiske symptomer (at kroppen begynder at reagere) tager plads i en, og blokerer for at komme videre i sit liv.

Som tiden går, kan det ende med, at man tyer til beroligende og antidepressiv medicin.
Dette kan man måske undgå, hvis man søger professionel hjælp til sit sorgarbejde.

I terapien vil jeg være hos dig, så du ikke føler dig alene i din kaotiske situation.

Jeg vil hjælpe dig til at rumme alle de modsatrettede følelser, din situation har medført. Give dig plads til at være sårbar i en omsorgsfuld, medmenneskelig og nærværende kontakt.

Hjælpe dig til at mærke dig selv og sætte ord på og forstå de følelser, du har i dig, og som du måske forsøger at kontrollere.
Herved har du mulighed for at finde eller genfinde din personlige integritet og komme videre i dit liv.

Bestil tid: Send en mail
Telefon: 25369240