I parforholdet vil vores gamle mønstre komme særligt i spil, for her er vi tæt sammen med en partner døgnet rundt. Derfor vil der være en række områder og vaner, som kommer frem i lyset og spejles i partnerens måde at være i verden på.

Når den første berusende forelskelse har lagt sig begynder parterne at se hinanden og sig selv i et mere realistisk billede, hvor det nu handler om et intenst samarbejde for at værne om kærligheden – og udvikle parforholdet.

Parforholdet kan være en fantastisk platform for den enkelte i lære sig selv at kende. Hvis vi hver især har mod på at kigge ind i os selv, skaber vi mulighed for at bevæge os op på et højere niveau af forståelse, tolerance, respekt og ydmyghed. Dermed bliver vi i stand til både at modtage og give kærlighed.

Har vi været for optaget af: Hvad kan jeg få af min partner er det måske tid til at spørge sig selv: Hvad kan jeg give min partner?

De mønstre, vi uvilkårligt tager med os fra vores samspil med mor og far / vores familiekultur kan komme i voldsom karambolage med den familiekultur, vores partner kommer med. Vi får et spejl på at disse mønstre kunne have brug for en revurdering, da de ikke længere passer ind i den nye sammenhæng. Med indsigt i os selv og vores reaktionsmønstre kan vi beslutte at skabe forandring.

Mange tror, at de kan forandre partneren, men den eneste person, vi kan have succes med at ændre på, er os selv.

Læs mere om min parterapi i Vejle eller bestil tid: Send en mail
Telefon: 25369240